Jedz i chudnij!

Zdrowa dieta dobra dla każdego

Trzeba
jeść, aby zrzucać
nadwyżkowe kilogramy. Jednak chudnąć
{trzeba|należy| efektywnie. Białko przyspiesza
przemianę materii aż o 25 procent. Białko trzeba włączać do śniadania, obiadu oraz kolacji.
Źródłami białka są kurze jaja, mięso, produkty z mleka.
Najkorzystniej podawać
wspólnie białka zwierzęce oraz roślinne.
Konieczne są także tłuszcze. Nie przybiera się na wadze od tłuszczu, lecz wtedy, gdy
zjadamy zbyt wiele kalorii.
Tłuszcz trzeba spożywać w
małych ilościach – oliwa z oliwek,
olej lniany, kukurydziany, sojowy, rzepakowy są konieczne w diecie. Tłuszcze zapewniają aż 30 procent energii, a
zatem należy konsumować prawie 70 gramów
tłuszczu codziennie. Tłuszcze dobrze
karmią oraz limitują glukozę we krwi. Kaszadaje
sytość, ale nie napędza kilogramów. Możnaskonsumować
6-7 łyżek kaszy dziennie i na pewno nie
przybędzie nam kilogramów. Dwie cząstki owoców przydadzą się w planie żywienia, ale nie wolno jadać
winogron, bananów, śliwek – te owoce posiadają bardzo
dużo cukru. Można zjadać jabłka, truskawki,
pomarańcze, maliny, porzeczki, agrest. Owoce spożywa się po
jedzeniu, na deser, wtedy
idealnie się trawią i są ogromnie zdrowe. Po godzinie 18.00 nie powinno
się zjadać owoców, bo nie uda się ich strawić przed snem. Około 40 gramów błonnika
codziennie powinna zjadać
każda kobieta, aby
szybko
strawić oraz poprawić własny metabolizm.
Zdrowe jadło
oraz sytość umożliwiają zrzucanie kilogramów
w sposób celowy i szybki. Dlatego warto
przygotować rozsądne odchudzanie.

 tabletki na odchudzanie efedryna

dobre a tanie tabletki na odchudzanie

Napisano w dieta